wedstrijdinfo/regelmenten-en-wedstrijdinfo

Paul Veenemans Prijs 2019

Uitgeschreven nummers

De winnaar / winnares van de Paul Veenemans Prijs gaat naar huis met de zilveren wisselbeker. In 2019 kan je in de volgende categorieën meedoen:
Bill je dol op het spelen lorrie online games? Ga naar nufactured free spins no deposit uk. Im will be delaware beste aanbieding voor jou!

 • Heren
 • Herenveteranen
 • Dames
 • Damesveteranen
 • Jongens 18
 • Meisjes 18
 • Jongens 16
 • Meisjes 16

Wedstrijdinfo

 1. Evenement waarbij roeien vast onderdeel is, en u een keuze maakt uit tenminste twee van de disciplines fietsen, hardlopen en schaatsen. Roeien kan in de skiff (1x) of in de tweezonder (2-).
 2. Wedstrijdleiding: Anno Jan Krottje wedstrijdleiding@paulveenemansprijs.nl.
  Hoofd van de Jury: A.J. Everard.
  Veiligheidscoördinator: Jan Sije Huismans.
 3. Inschrijving: tot vrijdag 1 november 20:00 uur via het KNRB-inschrijfprogramma.
 4. Inschrijfgeld: per persoon € 50,00. Betalen vóór woensdag 6 november 20.00 uur op  rekeningnummer NL53RABO0160709768 t.n.v . ZRZV  o.v.v. PVP-2019 en vereniging.
 5. Borg: in verband met het gebruik van externe transponders vragen wij een borg van € 70,00. Graag cash en gepast meenemen. Meest win-win casino jednoręki bandyta gry za darmo! Hebben de mogelijkheid om de verdiensten van een persoon te verkrijgen!
 6. Loting: zaterdag 2 november 14:00 uur bij de ZRZV
 7. Wedstrijdnummers: nummers worden samengevoegd bij minder dan 3 inschrijvingen. Bij voldoende deelname worden bij veteranennummers leeftijdscategorieën onderscheiden.
 8. Vermeld in het opmerkingenveld duidelijk aan welke onderdelen wordt meegedaan, en in welk boottype wordt geroeid (1x of 2-). Bij de 2- de roeipartner vermelden, en bij de veteranen de leeftijdscategorie.
 9. Onderdelen: zaterdag 4 km schaatsen (IJsbaan Dronten) en wielren tijdrit 10 km (Mastenbroekerpolder (overkant ZRZV) . Zondag:  5 km lopen (direct bij ZRZV gebouw,  gebied Dijklanden en Westerveldse bos) en 3 km roeien (Zwarte Water, kop van de Vecht tot Mastenbroeker brug).


Algemeen

Klassement

 1. De wedstrijd wordt gehouden onder het Reglement voor Roeiwedstrijden (RvR) en het meer specifieke Reglement voor Paul Veenemans Prijs (zie website KNRB);
 2. Per onderdeel zijn er additionele bepalingen opgesteld. Deze bepalingen kunt u vinden op de pagina voor het betreffende onderdeel.
 3. Aanwijzingen en instructies van de wedstrijdleiding of baancommissarissen moeten worden opgevolgd.
 4. De organisatoren dragen geen enkele verantwoordelijkheid voor ongevallen of schade aan derden, zowel voor, tijdens of na de wedstrijd.
 5. In alle gevallen waarin het reglement niet voorziet, beslist de wedstrijdleiding.
 6. Bij onreglementair gedrag kan er een tijdstraf van 15 seconden per constatering worden toegekend.
 7. Draag uw verenigingskleding zoals voorgeschreven in het RvR, mede voor de herkenbaarheid.

 • De beste allrounder wint de zilveren PVP-wisselbeker. Verder zijn er wisselprijzen voor de winnaars van de categorieën D, H, DV, HV, J18 en M18 en een prijs voor de winnaars van J16 en M16. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt eventueel nog onderscheid gemaakt in leeftijdscategorieën bij Veteranen. De puntentelling is omschreven in het reglement.
 • Iedere deelnemer neemt deel aan tenminste drie van de vier onderdelen.
 • Elke deelnemer dient mee te doen aan het onderdeel roeien.
 • Bij het roeien is het mogelijk om te starten in skiff of twee-zonder.
 • Deelname in de twee-zonder is alleen mogelijk als beide roeiers ook daadwerkelijk deelnemen aan tenminste twee van de overige drie onderdelen.

Deelname aan de PVP is op eigen risico.


Puntentelling

De einduitslag (zie reglement) wordt bepaald op basis van het puntentotaal van iedere deelnemer. Voor het bepalen van het klassement wordt de volgende puntentelling toegepast:

 1. Per onderdeel worden de tijdresultaten, in tienden van seconden, in volgorde van aankomst gezet. De roeitijden in de tweezonder worden vermenigvuldigd met een correctiefactor van 1,055 en vervolgens gecombineerd met de tijden van het roeien in de skiff.
 2. De snelste tijd wordt bepaald (t_snelste).
 3. De mediaan wordt bepaald (t_mediaan). Dat is de middelste (en niet de gemiddelde) waarneming. Bij een even aantal waarnemingen is het de gemiddelde tijd van de waarneming net boven en net onder het midden.
 4. Voor elke deelnemer met tijd t_individu wordt het aantal punten berekend met de formule:

Aantal punten = 100+10* (t_mediaan-t_individu)/(t_mediaan-t_snelste )

met een minimum van 0 puntenHARDLOPEN
WIELRENNEN
SCHAATSEN
ROEIEN

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *