voor-deelnemers/inschrijven

Paul Veenemans Prijs 2019

Inschrijven

Inschrijving  is mogelijk via het KNRB-inschrijfprogramma tot 1 november 2019 Mary je dol op het spelen truck video game titles? Ga naar p no deposit bonus uk. Ser is signifiant beste aanbieding voor jou!

Omdat het eerste onderdeel schaatsen is,  worden de rugnummers en transponders voor de schaatsers verstrekt door ons wedstrijdsecretariaat bij de schaatsbaan in Dronten.  Overige deelnemers dienen hun transponders en rugnummers bij het wedstrijdsecretariaat in de bestuurskamer van de ZRZV op te halen. Meest win-win casino jednoręki bandyta gry za darmo! Heb de mogelijkheid om uw eigen uitbetaling te verzamelen!

Wedstrijdsecretariaat op zaterdagochtend:  Schaatsbaan Dronten  (alleen voor de schaatsers)

  • Wedstrijdscretariaat op zaterdag:  Leisureworld Schaatsbaan Dronten + Bestuurskamer ZRZV
  • Wedstrijdsecretariaat op zondag: Bestuurskamer ZRZV


Borg 70 euro cash en gepast meenemen (geen pinmogelijkheid helaas)

Voor het wielrennen, schaatsen en hardlopen maken wij gebruik van transponders naast de rug- en overige nummers. De borg hiervoor is 70 euro. Wij verzoeken alle deelnemers deze borg cash en gepast kunnen meenemen.  Er is helaas geen pinmogelijkheid,  dat heeft te maken met gebrekkig internet en mobiele dekking i.v.m. de buitendijkse ligging van ZRZV.  Het inleveren van de nummers en transponders gebeurt bij het wedstrijdsecretariaat. Ga naar onze website en ontvang quasar gaming. Schiet op om te gaan en te beginnen met winnen.

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van eventuele eigen transponders, we verzoeken dan ook om die thuis te laten.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *